Unohda hankalat yritystuet - Kilpailuta yrityslaina jopa 8 000 000€ asti!

Jäikö yritystuet saamatta? Kilpailuta yrityslaina. Lainatarjous tunnissa ja rahat yrityksesi tilille samana päivänä.

  • Yrityslainalaskuri

    Laske sopiva kuukausierä ja kilpailuta yritysluotto tai yrityslaina helposti yhdellä hakemuksella.

  • Hidden

| Yritystuet

Yritystuet – Vipuvoimaa yrityksen kasvuun tai perustamiseen

YritystuetOman yrityksen perustaminen on monen pitkäaikainen unelma, eikä ihmekään. Yrittäjyys tuo mukanaan itsenäisyyttä ja ennen kaikkea vapautta tehdä juuri sitä mitä haluat, juuri silloin kun haluat. Kuka nyt ei haluaisi päättää työaikojaan itse ja olla oma pomonsa? Vaikka monella saattaakin olla yrityksen omistamisesta melko unelmoivat mielikuvat, tuo yrittäminen mukanaan vapauden rinnalla myös suuren vastuun.

Yrittäjänä olet vastuussa kaikista tekemisistäsi, eikä kukaan ole neuvomassa tai ottamassa syitä niskoilleen ongelmatilanteissa. Lisäksi yrittäjänä saamasi palkka riippuu siitä, kuinka kovasti teet töitä ja kuinka hyvin yrityksesi menestyy. Jos siis olet tottunut tuttuun ja turvalliseen kerran kuukaudessa tilille kilahtavaan kiinteään palkkaan, voit heittää sille hyvästit astuessasi yrittäjän saappaisiin. Taloudellinen vastuu onkin usein varsinkin tuoreille yrittäjille se kovin paikka, sillä menojen suuruus saattaa tulla monelle yllätyksenä. Yrityksellä on kuukauden mittaan paljon juoksevia kuluja, ja alussa pelkästään yrityksen perustamiseen saattaa kulua suuria summia rahaa, ennen kuin olet tienannut senttiäkään. Monelle tämä on pelottava ajatus, mutta onneksi apua on tarjolla.

Yritystoiminnan rahoitus yritystukien avulla

Yritysten on mahdollista hakea liiketoimintansa tueksi yritystukia. Yritystuet ovat valtion varoista suoraan yrityksille maksettavia tukia, joilla tuetaan kotimaisten yritysten liiketoimintaa. Tuen määrä ja käyttötarkoitus vaihtelevat suuresti esimerkiksi tuen myöntäjän mukaan, mutta yleisesti suurin osa yritystuista menee suurille yrityksille, joita on Suomen yritysmassasta vain vajaat 5 prosenttia. Vuosittain yritystukia jaetaan Suomessa jopa 4 miljardin euron edestä.

Yritystuet: Tekes rahoitus

Mikäli valtion tuista ei liikene siivua pienelle bisneksellesi mutta varat ovat käymässä vähiin, on tukea etsittävä muualta. Esimerkiksi Tekes-rahoitus (Business Finland -rahoitus) tarjoaa rahoitusta niille yrityksille, jotka usein jäävät valtion tuista paitsi. Tällaisia yrityksiä ovat käytännössä pienet ja keskikokoiset yritykset. Business Finlandin rahoituspalveluiden avulla voit saada rahoitusta esimerkiksi tuotekehitykseen, tutkimukseen sekä liiketoiminnan parantamiseen järkevillä kuluilla ja koroilla, jotka eivät rasita pienenkään yrityksen taloutta.

Yrityksen rahoitusvaihtoehdot ilman yritystukia

Joskus yrittäjä saattaa löytää itsensä siitä ikävästä tilanteesta, että yrityksen varat ovat yksinkertaisesti vähissä eikä kuukaudessa tulekaan tuloja odotetuissa määrin. Tällöin laskujen ja yritysmaksujen hoitaminen saattaa aiheuttaa yrittäjälle erittäin vakavaa stressiä, joka saattaa pitkittyessään aiheuttaa paljon vakavampia ongelmia. Siksi yrittäjän ei koskaan kannatakaan päästää itseään tähän tilanteeseen, vaan sen sijaan tutkailla erilaisia saatavilla olevia rahoitusvaihtoehtoja. Yritystuki on ehdottomasti sellainen asia, jota kannattaa hakea. Aina se ei kuitenkaan osu kohdalle, jolloin kannattaa harkita vakavasti yrityslainan tai yritysluoton ottamista.

Yrityksen rahoittaminen ilman yritystukia

Yrityslaina ei ole ollenkaan niin pelottava ja monimutkainen asia kuin miltä se saattaa ensi kuulemalta kuulostaa. Yrityslaina on hyvä ja helppo rahoitusvaihtoehto, ja sivustomme avulla kilpailuttamalla saat aina parhaan rahoitustarjouksen, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Palvelumme avulla kilpailutat lainahakemukset helposti yhdellä hakemuksella useilta Suomessa yrityslainaa tarjoavilta pankeilta ja luotontarjoajilta. Kilpailutus kannattaa aina, sillä sen avulla pystyt vertailemaan eri pankkien ja luottolaitosten välisiä lainasummia ja korkoprosentteja kätevästi ja näin valitsemaan juuri itsellesi sopivimman lainan. Kilpailutuksen avulla on mahdollista pyytää yrityslainatarjous helposti suoraan rahoituslaitoksilta ja pankeilta, ja mikä parasta, tämä kaikki on helppoa ja käy kätevästi suoraan netissä. Ei siis kuumottavia istuntoja vakavanaamaisten pankkivirkailijoiden kanssa!

Kilpailutus kannattaa aina, sillä kilpailuttamalla säästät selvää rahaa. Kilpailutuspalvelumme ovat avoimia aivan kaiken kokoisille Suomessa toimiville yrityksille riippumatta esimerkiksi niiden iästä tai yritysmuodosta. Kilpailutuksemme avulla löytyy sopiva lainatarjous kaikenlaisiin tarpeisiin, nimittäin lainatarjouksia voi pyytää 1000 eurosta aina 250 000 euron lainasummiin asti.