Yritysrahoitus - Kilpailuta edullisin laina yritykselle

Kilpailuta edullinen yritysrahoitus helposti ja säästä. Lainatarjous tunnissa ja rahat yrityksesi tilille samana päivänä.

  • Yrityslainalaskuri

    Laske sopiva kuukausierä ja kilpailuta yritysluotto tai yrityslaina helposti yhdellä hakemuksella.

  • Hidden

Yritysrahoitus

Yritykset tarvitsevat rahoitusta useissa eri tilanteissa. Yrityksen perustamisvaiheessa, ennen kuin toimintaa on tuskin edes saatu liikkeelle on yrityksellä jo monenlaisia maksuja maksettavanaan. Usein yritykselle tulee hankkia kalustoa, toimitiloja tai ainakin materiaaleja tai tavaravarastoa. Aivan pieni yhden hengen yrityskin joutuu tekemään joitain investointeja jo toimintansa alkumetreillä. Lisäksi jo toiminnassa olevat yritykset voivat tarvita rahaa kassavajeen kattamiseen. Kun tavaraa myydään laskulla, ei rahaa aina välttämättä ole tarpeeksi vaikka varastoarvon kasvattamiseen. Toisaalta jo pitkään toimineet yritykset saattavat haluta laajentaa markkinoitaan ja kasvattaa asiakaskuntaansa, mikä saattaa vaatia markkinointi-investointeja. Myös työntekijämäärän lisääminen tai toimintojen ulkoistaminen voi vaatia ison osan budjetista. Tällaisissa tilanteissa yrityksen tulee miettiä, millaisiin toimenpiteisiin kannattaa ryhtyä ja olisiko lainan ottaminen yksi ratkaisu tilanteeseen.

yritysrahoitus

Yrityksen rahoitus

Kun yritys tarvitsee rahoitusta, on syytä tarkastella ensin tarvetta. Mihin raha aiotaan käyttää ja millaisella aikajänteellä se tarvitaan? Voiko hankinnan maksaa osissa vai tuleeko maksu suorittaa yhdellä kertaa? Yritys voi rahoittaa investointejaan tai saada rahoitusta laskujen maksuun useilta eri tahoilta. Yrittäjä voi itse investoida yritykseensä tai hankkia muita pääomasijoittajia. Sijoittaja voi olla yritys tai yksityishenkilö vaikka enkelisijoittajan muodossa. Lisäksi tarjolla on erilaisia tukia ja avustuksia, joilla yritys voi rahoittaa kasvuvaiheen ylimääräisiä kuluja. Tilapäiseen rahantarpeeseen on omiaan myös laskusaatavarahoitus, jonka avulla yritys myy myyntilaskunsa eteenpäin ja provision maksamalla saa suurimman osan laskuista tulevista rahoista heti käyttöönsä. Lisäksi yritys voi hankkia lainarahoitusta joko pankista tai joltain muulta rahoituslaitokselta.

Rahoitus yritykselle

Jos yritys päätyy harkitsemaan lainaa, kannattaa tarkastella erilaisten lainaa tarjoavien tahojen ehtoja ja kuluja. Niissä saattaa olla suuria eroja niin maksuaikojen kuin korkojenkin kohdalla. Myös se, miten paljon yritys voi saada lainaa voi vaihdella lainantarjoajasta riippuen. Helpointa se on tehdä sivustomme lainavertailun avulla. Voit yhdellä hakemuksella saada helposti lainatarjouksia useilta eri lainalaitoksilta. Vertailuumme kuuluu suuri määrä erilaisia suomalaisia lainantarjoajia, niin pankkeja kuin muitakin luottolaitoksia.

Rahoitusta yritykselle

Sivustollamme lainoja voivat kilpailuttaa kaikki yritykset riippumatta siitä, ovatko ne vasta alkutaipaleellaan olevia pieniä uusia yrityksiä tai jo pitkään toimineita suurfirmoja, jotka kaipaavat rahoitusta uusille investoinneilleen. Myöskään lainaa hakevan yrityksen muodolla ei ole merkitystä. Lainatarjouksia voivat saada niin osakeyhtiöt, kommandiittiyhtiöt, avoimet yhtiöt kuin toiminimetkin. Kauttamme voit hakea lainaa, olipa yrityksesi tarve suurempi tai pienempi, sillä kilpailutuksen avulla voit hakea lainaa aina tuhannen euron pienlainasta neljännesmiljoonaan euroon saakka. Ota huomioon, että toisilta rahalaitoksilta voi saada suurempaa lainaa kuin toisilta ja että eri suuruisten lainojen ehdot saattavat poiketa toisistaan melko paljonkin. Ennen lainan ottamista kannattaa vertailla eri lainojen yksityiskohtia ja ottaa selvää, mistä kaikkialta lainaa on mahdollista saada. Helposti lainatarjousten hankkiminen onnistuu sivustomme kautta, jossa sinun tarvitsee täyttää tiedot vain yhteen kertaan ja saat nopeasti tarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta.

Yrityksen rahoitusmahdollisuudet

Yrityksen on mahdollista saada suomalaisilta pankeilta useita erilaisia lainoja, kuten vaikkapa osamaksusopimuksia, luottolimiittejä tai kertamaksuna suoritettavia pankkilainoja. Pankilta saadut lainat vaativat toisinaan takauksia ja etenkin alkutaipaleella olevien yritysten voi olla vaikeaa saada lainaa. Vaihtoehtona yrityksen rahoitukselle onkin muiden rahoituslaitosten myöntämät luotot, jotka eivät välttämättä vaadi takauksia ja ovat mahdollisia yrityksille missä kehityskaaren vaiheessa tahansa. Kaikilla erilaisilla lainatyypeillä on omat hyvät puolensa, joita voit helposti vertailla sivustomme lainanvertailupalvelussa. Saat nopeasti ja helposti yksityiskohtaiset tiedot erilaisista lainoista, joilla voit yritystoimintaasi rahoittaa. Jos tarvitset lainaa yrityksesi toiminnan jatkamiseen tai kasvattamiseen, aloita se tekemällä lainavertailu helposti ja nopeasti sivustollamme.