Yrityslainaa nopeasti - Kilpailuta yrityslaina jopa 8 000 000€ asti!

Hae yrityslainaa nopeasti. Kilpailuta yrityslainat nyt. Lainatarjous tunnissa ja rahat yrityksesi tilille samana päivänä.

  • Yrityslainalaskuri

    Laske sopiva kuukausierä ja kilpailuta yritysluotto tai yrityslaina helposti yhdellä hakemuksella.

  • Hidden

| Yrityslainaa nopeasti

Laina on sijoitus tulevaan ja se auttaa unelmiesi toteutuksessa jo tänään

Yrityslainaa nopeastiOnko haaveissasi oma yritys? Se on hieno tavoite, ja voi toteutuessaan avata sinulle ovet maineeseen ja mammonaan. Rahavirrat saattavat aueta pitkäksikin aikaa, mutta yksi ongelma tässä suunnitelmassa on – mistä rahat? Minkä tahansa yrityksen aloittamiskustannukset voidaan laskea vähintääkin sadoissa – joskus jopa tuhansissa, kymmenissä tuhansissa tai jopa sadoissa tuhansissa euroissa. Sinullakaan ei ihan tällaista rahaa löydy taskusta vipata, vai mitä? Yrityksen perustamiseen kuuluu paljon juoksevia menoja ja kustannuksia, joita ei välttämättä tule etukäteen edes miettineeksi. Siksi avuksi kannattaakin harkita lainan ottamista: se kannattaa, sillä vain sen avulla voit pistää unelmasi toteutukseen jo tänään sen sijaan että vain haaveilisit siitä vuosikausia koskaan kuitenkaan tekemättä mitään. Muista aina, että yrityksen perustaminen ei ole pelkästään rahareikä, vaan sijoitus tulevaan. Tietenkin yrityksen perustaminen on aina riski, mutta ilman riskejä ei tule menestystä, vai mitä?

Oletko kelvollinen hakemaan lainaa? Tarkista vaatimukset ennen hakemista nopeuttaaksesi prosessia

Tiesitkö, että ei ole itsestään selvää, että pankista saa haettua yrityslainaa? Kyllä, luit oikein. Jokaisella pankilla on ehtoja, joiden on täytyttävä, jotta yrityslainaa voidaan hakea. Ensinnäkin lainaa hakevien yritysten vaaditaan aina olevan luottokelpoisia – tämä tarkoittaa, että jo ennen lainan myöntämistä lainanmyöntäjä selvittää yrityksen takaisinmaksukyvyn. Jos hakija vaikuttaa liian riskialttiilta, ei lainaa kovin suurella todennäköisyydellä heru. Toiseksi kannattaa muistaa, että vaikka kyseessä olisi käytännössä vakuudeton laina, selvittää lainanmyöntäjä aina lainan hakijan olemassa olevat vakuudet. Tämä tarkoittaa, että lainan myöntäjä selvittää, omistatko vaikkapa asuntoa, eläkettä tai arvopaperiomistuksia. Kovin suurta lainaa ei kuitenkaan vakuudetta saa, joten usein pankki ottaa vakuudeksi jonkin edellä mainituista pienentääkseen omaa häviämisen riskiään, sillä jos takaisinmaksua ei heru, on sillä lunastaa vakuus itselleen ja muuntaa se rahaksi.

Yksi seikka, joka vaikuttaa lainan saamisen helppouteen, on tietenkin se paljonko olet itse pistänyt rahaa peliin. Jos lainan myöntäjä näkee että olet itse valmis laittamaan pöytään 100 tuhatta euroa omaa rahaa, irtoaa pankinkin laina helpommin. Myös lainan käyttökohde sekä takaisinmaksuaika saattavat vaikuttaa lainan saamisen helppouteen huomattavasti.

Netissä hakeminen on helppoa, nopeaa ja kätevää

Kaukana ovat ne ajat, jolloin lainan saadakseen piti läpikäydä kuumottava pankkikeskustelu. Nykyään suurehkonkin lainan voi hakea suoraan netistä – helposti ja nopeasti. Muutamalla klikkauksella lainatarjous voi olla pöydällä hetkessä. Ja muuten – tiesithän, että lainojen vertailu käy nykyään aivan yhtä helposti ja nopeasti? Sinun ei itse enää tarvitse tehdä juuri mitään!

Lainan kilpailutus kannattaa – ja se saattaa säästää sinulta jopa tuhansia euroja

Muistathan, että yrityslaina kannattaa aina kilpailuttaa ennen sen ottamista. Joskus saattaa tulla turhaan hoppuiltua lainojen ottamisen kanssa, ja varsinkin jos lainalla on kova kiire, ensimmäisen mahdollisen tarjotun lainan hyväksyminen saattaa tuntua hyvältä ja kätevältä ratkaisulta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pidemmän päälle se ei todennäköisesti koskaan ole hyvä ratkaisu, sillä lainojen hinnoissa saattaa olla mojoviakin eroja. Vaikka muutaman kympin ero kuukausimaksuissa ei ensi kuulemalta vaikuttaisikaan kovin radikaalilta, kannattaa muistaa, että vuosien saatossa erotus saattaa kasvaa hurjiin lukemiin, jopa satoihin tai tuhansiin euroihin. Ja koska yrittäjällä on kukkaronnyörit usein muutenkin tiukassa, näin suuri rahallinen menetys olisi varmasti vähintäänkin suuri katastrofi! Siispä kannattaa muistaa, että vertailu tosiaankin kannattaa. Se on helppoa ja nopeaa, ja palvelumme avulla voit päästä alkuun vaikka heti.