Yrityslaina ilman vakuuksia - Kilpailuta yrityslaina jopa 8 000 000€ asti!

Kilpailuta yrityslaina ilman vakuuksia nyt. Lainatarjous tunnissa ja rahat yrityksesi tilille samana päivänä.

  • Yrityslainalaskuri

    Laske sopiva kuukausierä ja kilpailuta yritysluotto tai yrityslaina helposti yhdellä hakemuksella.

  • Hidden

| Yrityslaina ilman vakuuksia

Vakuudeton yrityslaina

Yrityslaina ilman vakuuksiaJokainen yritys tarvitsee rahoitusta, sillä ilman sitä ei yritystoiminnan pyörittämisestä tulisi välttämättä yhtään mitään. Rahoituksen saamisen helppous on vaihdellut itsenäisyytemme aikana Suomessa. Lainan saanti oli pitkään Suomessa varsin hankalaa, eikä yritysten sopinut suututtaa pankinjohtajaa. Lainan saanti on kuitenkin helpottunut sen jälkeen, kun Suomi liittyi EMU:un ja euroon, jonka jälkeen Suomen Pankin toimivaltaa kavennettiin suhteessa Euroopan keskuspankkiin. Samalla kun rahan luonnin oikeus annettiin keskuspankilta liikepankeille, on lainan saanti ollut helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Samalla korot ovat tulleet tuntuvasti alas.

Kuitenkin yrityslainan saaminen pankista ei ole mahdollista kaikille yrityksille. Pankit vaativat usein erilaisia vakuuksia, mikä tekee lainan saamisesta erityisen hankalaa erityisesti pienille- ja keskisuurille yrityksille. Tämän johdosta markkinoille on syntynyt rako sellaisille rahoituslaitoksille, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa yrityksille.

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Vakuudettomat lainat sopivat erityisesti sellaisille yrityksille, jotka tarvitsevat nopeasti rahaa jonkun akuutin syyn takia. Vakuudettomat lainat maksetaan usein välittömästi yritysten tilille, mikä tekee niistä joissakin tapauksessa houkuttelevan vaihtoehdon. Vakuudettomat lainat kannattaa usein maksaa mahdollisimman nopeasti takaisin, sillä mitä pidempi maksuaika on, sen kalliimmaksi laina tulee.

Yritysrahoitus ilman vakuuksia

Vakuudettomia lainoja ei kuitenkaan myönnetä aivan kenelle tahansa, vaan joitakin kriteerejä pätee myös niihin. Ensinnäkin yrityksen omistajilta odotetaan nuhteettomuutta, jonka lisäksi yrityksellä ei saa olla lainkaan maksumerkintöjä. Tämän lisäksi vähintään yksi yrityksen pääomistaja joutuu henkilökohtaisesti takaamaan lainan eli vastaamaan siitä henkilökohtaisella omaisuudella. Mikäli lainasumma on oikein suuri, saattaa jotkin rahoitusyhtiöt vaatia kahden ihmisen henkilökohtaisen lainatakauksen.

Kilpailuta vakuudeton laina yritykselle

Yrityslainat voi kilpailuttaa samalla tavalla kuin esimerkiksi yksityishenkilöiden asuntolainat. Kilpailutuksen voi tehdä yhtä lailla vakuudettomalle lainalle sekä vakuudelliselle lainalla. Kilpailutus on mahdollista kaikille yrityksille riippumatta siitä, minkä yritysmuodon alla ne toimivat. Kilpailutuksen avulla voi pyytää tarjouksia 1000–250 000 euron suuruisista lainoista. Kilpailutuksen avulla yritys saa selville eri luotontarjoajien ja rahoituslaitosten korkoprosentteja ja lainasummia. Kilpailutuksen voi tehdä helposti nettisivumme kautta, ja tarjoukset saat sähköpostiisi usein jo saman päivän aikana.