Yrittäjälaina - Kilpailuta yrityslaina jopa 8 000 000€ asti!

Yrittäjälaina kannattaa aina kilpailuttaa tai vertailla. Lainatarjous tunnissa ja rahat yrityksesi tilille samana päivänä.

  • Yrityslainalaskuri

    Laske sopiva kuukausierä ja kilpailuta yritysluotto tai yrityslaina helposti yhdellä hakemuksella.

  • Hidden

| Yrittäjälaina

Yrittäjälaina on käytännöss pankin myöntämää lainaa yrittäjälle

Yrityksen omistaminen on kallista lystiä. Ainaiset menot saattavat yllättää varsinkin tuoreen yrittäjän, jolle yrityksen kulut saattavat näyttäytyä odotettuakin suurempana. Yrittäjänä talous on aina lähtökohtaisesti horjuvaa, sillä tuloista ei koskaan voi olla täyttä varmuutta. Pidempään alalla ollut osaa yleensä ennustaa kuukauden menot edellisten kuukausien pohjalta, mutta aloittelevalla yrittäjällä tällaista mahdollisuutta ei ole. Yrittäjänä jokaisella sentillä on kuitenkin väliä, joten jos kululaskelmat menevät pieleen, saattaa koko yrityksen talous olla vaakalaudalla. Mikä avuksi silloin, kun rahaa on saatava yritykselle ja nopeasti?

Naisyrittäjälaina on jo historiaa

Oletko yrittäjänainen, joka pyörittää bisnestä yksin? Yrittäjyyden supernaisia on Suomessa paljon ja usein muut kadehtivat heidän rohkeuttaan: kuinka hienoa se onkaan, kun joku uskaltaa jättää turvallisen palkkatyöelämän ja alkaa tekemään elannokseen sitä, mitä rakastaa. Harva kuitenkaan tulee ajatelleeksi sitä, kuinka rasittavaa yrittäminen on ennen kaikkea taloudellisesti. Pelottavinta on se, ettei taloudellista vakautta yrittäjänä ole. Toiset kuukaudet saattavat tuottaa enemmän, toiset vähemmän. Näin ollen yrittäjän on opittava säätelemään yrityksen rahan käyttöä niin, että rahaa jää myös pahan kuukauden varalle. Varsinkin alussa tämä voi olla haastavaa tottumattomalle yrittäjälle ja usein tämä päättyykin siihen, että rahat loppuvat armottomasti kesken. Miten laskut ja muut pakolliset menot sitten saadaan hoidettua?

Yrittäjän laina on aina yksityishenkilön takaama laina

Jos käy niin että yrityksen rahat pääsevät loppumaan, on helpotusta finansseihin haettava muualta. Yksi vaihtoehto tähän on yrittäjän laina. Yrittäjälaina eroaa yrityslainasta siten, että se on yrittäjän yksityishenkilönä hakema laina, joka käytetään yritykseen sijoittamiseen. Näin yrittäjälainasta voidaan saada helpotusta yrityksen ikävään rahatilanteeseen.

Vältä henkilöriskit ja hae lainaa osakeyhtiölle

Tiesitkö, että lainaa voi hakea myös suoraan yritykselle yritysmuodosta riippumatta? Voit hakea yrityslainaa suoraan vaikkapa osakeyhtiöllesi niin, että sinun ei tarvitse tehdä lainahakemusta yksityishenkilönä. Pankit tosin eivät kovin helposti myönnä lainaa vasta perustetulle osakeyhtiölle, jos liiketoimintasuunnitelma ei miellytä.

Yrittäjälainan kilpailuttaminen kannattaa aina

Oletko vasta yrityksen perustamisvaiheessa, mutta jo nyt kulut ovat lyöneet sinut ällikällä? Kannattaa harkita rahoitusluoton, yrittäjälainan tai vaikkapa yrityslainan ottamista. Vaikka esimerkiksi toiminimi saattaa lähtökohtaisesti kuulostaa yksinkertaiselta ja edulliselta yritystyypiltä, ei minkään yrityksen perustaminen todellisuudessa ole ilmaista. Juuri siksi varsinkin alkuun yrityslainan ottaminen on hyvin suotavaa, jotta yritystoiminnassa päästään alkuun kivuttomasti.

Jos harkitsee yrityslainan ottamista, kannattaa aina muistaa kilpailuttaa lainat palvelumme avulla ennen yhdenkään tarjouksen hyväksymistä. Kilpailutus on helpompaa kuin uskotkaan. Lähes kaikkien Suomen yrityslainaa tarjoavien pankkien ja luottolaitosten vertailu ja kilpailutus onnistuu helposti ja nopeasti vain yhdellä netissä tehtävällä hakemuksella. Voit vertailla eri rahoituslaitosten ja pankkien korkoprosentit ja lainasummat keskenään niin, että löydät itsellesi varmasti sopivimman ja edullisimman lainatarjouksen. Tarjouksia voi palvelumme avulla pyytää myös suoraan luotonantajilta ja pankeilta.

Kilpailutus kannattaa aina, ja juuri siksi palvelumme onkin suunnattu aivan kaikille Suomessa toimiville yrityksille. Oli yrityksesi minkä kokoinen tai ikäinen tahansa ja toimit sitten missä tahansa yritysmuodossa, voit kilpailuttaa yrityslainasi palvelumme avulla jopa 250 000 € saakka.