Uudet yritysluotot - Kilpailuta yritysluotto jopa 8 000 000€ asti!

Kilpailuta ja vertaile kaikki uudet yritysluotot helposti. Lainatarjous tunnissa ja rahat yrityksesi tilille samana päivänä.

  • Yrityslainalaskuri

    Laske sopiva kuukausierä ja kilpailuta yritysluotto tai yrityslaina helposti yhdellä hakemuksella.

  • Hidden

| Uudet yritysluotot

Uudet yritysluotot haastaa pankkien yrityslainat

Uudet yritysluototViime aikoina markkinoille on tuotu jatkuvasti uusia rahoitusinstrumentteja, jotka ovat suunnattu yrityksille. Erityisen suosituiksi ovat nousseet erilaiset uudet yritysluotot, kuten vakuudettomat luotot. Vaikka pankkien kokonaisluotontarjonta on räjähtänyt käsiin parinkymmenen vuoden aikana, on lainan saaminen pankista edelleen joillekin yrityksille erittäin hankalaa. Tämä johtuu etupäässä siitä, että pankit vaativat erilaisia vakuuksia ja muita ehtoja lainan saamiselle.

Uudet yritysluotot sopivat kaiken kokoisille yrityksille

Erityisesti pienille ja keskisuurilla yrityksillä on usein hankaluuksia kassanhallinnan kanssa. Yrityksen menot ja tulot jakautuvat epätasaisesti, mikä voi aiheuttaa kassavajetta. Mikäli yrityksen taloustilanne on kehno, voi sillä olla vaikea saada käyttöpääomaa pankeista. Tällaisissa tilanteissa yritykselle voi olla järkevää nostaa vakuudeton luotto tai turvautua esimerkiksi myyntisaataviensa myymiseen lainaa vastaan. Useimmat vakuudettomien luottojen saajista on pieniä- tai keskisuuria yrityksiä.

Vakuudettomat lainat sopivat parhaiten äkillisten tarpeiden rahoittamiseen. Kenties yrityksen myyntisaatava on myöhässä, ja yrityksen täytyy lyhentää investointejaan tai maksettava laskuja. Vakuudeton laina ei kuitenkaan sovellu pitkäkestoiseen rahoitustarpeeseen, kuten esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen. Tämä johtuu siitä, että pitkässä juoksussa vakuudettomien lainojen korko voi nousta jokseenkin suureksi.

Uudet yritysluotot kannattaa aina vertailla tai kilpailuttaa

Suomessa toimii useita yrityksiä, jotka tarjoavat vakuudettomia lainoja. Niiden korot ja ehdot hieman vaihtelevat, mutta pääsääntöisesti niiden kriteerit ovat hyvin samankaltaiset. Yrityksellä ei saa olla maksuhäirintämerkintöjä, jonka lisäksi yhtiön omistajien on oltava taustaltaan nuhteettomia. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että liiketoimintakiellossa oleville tai talousrikoksista tuomituille ei myönnetä lainkaan lainaa. Vaikka vakuuksia ei vaadita, joutuu yrittäjä kuitenkin vastaamaan henkilökohtaisesti lainasta.

Tämän takia on ensiarvoisen tärkeää, että yrittäjä pystyy suoriutumaan lainasta. Tätä voi helpottaa kilpailuttamalla lainan, jonka avulla yrittäjä voi vertailla eri luotontarjoajien ja rahoituslaitosten korkojen prosentteja ja potentiaalisia lainasummia. Kilpailutuksella yritys saa lainatarjouksen suoraan lainantarjoajalta ja se on käytännössä auki kaikille firmoille riippumatta yritysmuodosta. Kilpailutuksen avulla yrittäjä voi saada tarjouksen käytännössä mille tahansa summalle 1000–250 000 euron välillä. Kilpailutus kannattaa kaikissa tilanteissa, sillä lainatarjouksen voi saada käytännössä välittömästi. Kilpailutuksen tekee helposti nettisivujemme kautta, jolloin saat tarjoukset itsellesi välittömästi.