Lainaa yritykselle - Kilpailuta yrityslaina jopa 8 000 000€ asti!

Lainaa yritykselle. Kilpailuttamalla yrityslainan löydät yrityksellesi varmasti edullisimman lainan. Lainapäätös nopeasti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

  • Yrityslainalaskuri

    Laske sopiva kuukausierä ja kilpailuta yritysluotto tai yrityslaina helposti yhdellä hakemuksella.

  • Hidden

| Lainaa yritykselle kätevästi netistä

Yritystoiminta on jännittävää ja ihanaa. Saat tehdä työksesi juuri sitä, mistä olet aina haaveillut, ja mikä parasta, saat tehdä kaikki itseäsi koskevat päätökset itse. Voit siis unohtaa inhottavan pomon mielivaltaiset ylityövuorot pyhinä – nyt sinä päätät!

lainaa yritykselle

Alkuhuuman jälkeen moni kuitenkin törmää väistämättä yrittäjyyden arkeen ja siihen, mitä itsenäisen yrittäjyyden ihanan vapauden ohella tulee. Monelle tuoreelle yrittäjälle ikävimmät asiat liittyvät talouteen. Siinä missä haavekuvissa yrittäjä voi tienata lähes loputtomasti tekemällä kovasti töitä, riippuvat yrittäjän tulot todellisuudessa siitä, kuinka hyvin tuote tai palvelu milloinkin myy. Tässä puolestaan saattaa olla hyvinkin suuria eroja esimerkiksi kuukausittain. Siinä missä jonain kuukautena tienaa mahdollisesti yli odotusten, jäävät toisinaan tulot huomattavasti riman alle. Siksi yrittäjän onkin osattava säädellä yrityksensä varoja niin, että paremmilta kuukausilta yli jäänyt summa laitetaan talteen tulevaisuuden varalle. Jos näin ei ole tehty, voi huonona kuukautena tulla eteen ikävä tilanne: yrityksen tililtä on rahat loppu, ja laskut pitäisi maksaa. Mikä neuvoksi?

Yritykselle lainaa

Moni on varmaan kuullut pikalainoista, mutta tiesitkö, että sellaisen voi hakea myös yritykselle? Sinun ei siis tarvitse hakea lainaa yksityishenkilönä kattaaksesi yrityksesi kuluja, vaan on mahdollista hakea lainaa myös suoraan yritykselle. Yrityslainan hakemista kannattaa pohtia silloin, kun yrityksen rahat ovat lopussa ja yrityksellä on menoja, joita ei muuten saa hoidettua esimerkiksi perheenjäsenen antamalla lainalla. Älä kuitenkaan koskaan hae yrityslainaa silloin, jos tiedät varmasti ettet pysty maksamaan sitä takaisin sovituissa erissä. Jos siis tiedät yrityksesi talouden olevan kuralla joka kuukausi, harkitse jotakin muuta maksuvaihtoehtoa tilanteen korjaamiseksi. Pahimmillaan yrityslainan ottaminen jo muutenkin huonoon tilanteeseen saattaa sysätä yrityksesi entistäkin pahempaan ahdinkoon.

Jos kuitenkin tiedät yrityksesi kehnon rahatilanteen olevan vain väliaikaista, on yrityslaina oiva vaihtoehto tilanteen paikkaamiseen. Jos harkitset yrityslainan ottamista, kannattaa se aina kilpailuttaa palvelumme kautta parhaan mahdollisen tarjouksen saamiseksi.

Lainaa firmalle

Kilpailutuspalvelumme avulla voit kilpailuttaa ja vertailla lainat yrityksellesi helposti. Vertailussa mukana ovat lähes kaikki Suomessa yrityslainoja tarjoavat pankit ja rahoituslaitokset. Kilpailutus hoituu yhdellä netissä tehtävällä hakemuksella, jonka täyttämiseen ei mene kuin muutamia minuutteja. Saat myönteisen luottopäätöksen heti ja voit saada rahat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana. Kilpailutuspalvelu vertailee puolestasi eri pankkien ja rahoituslaitosten korot ja lainasummat, jotta sinä voit valita yrityksellesi parhaiten sopivan lainan. Myös lainatarjouksen pyytäminen suoraan luotontarjoajilta ja pankeilta on palvelumme kautta mahdollista.

Oli kyseessä sitten pieni tai suuri yritys, kilpailutus kannattaa aina. Yrittäjälle jokaisella säästetyllä pennillä on merkitystä, ja kilpailutuksen avulla voit helposti säästää jopa useita tuhansia euroja. Kilpailutuspalvelumme on avoin kaikille suomalaisille yrityksille niiden yritysmuodosta ja koosta riippumatta. Lainaa voi hakea hyvin vaihteleviin tarpeisiin aina 1000 eurosta jopa 250 000 euron lainasummiin saakka.