Factoring rahoitus vaihtoehtona - Kilpailuta yrityslaina jopa 8 000 000€ asti!

Factoring rahoitus on hyvä vaihtoehto kassavirran hallintaan. Pyydä tarjous laskurahoituksesta ja ota yrityksesi kassavirta paremmin hallintaan. Rahoituspäätös nopeasti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Factoring rahoitus

| Factoring rahoitus

Onko factoringrahoitus paras tapa rahoittaa yritystoimintaa?

Factoring rahoitusYritys saattaa tarvita lisää rahoitusta silloin, kun se suunnittelee tekevänsä suurempia investointeja, kuten suurten koneiden ostamista tai maa-alueiden hankintaa käyttöönsä. Toisinaan tavarakauppojen onnistuttua hyvin saatetaan tarvita myös rahoitusta varastoarvon kasvattamiseksi uudelleen, jotta kaupantekoa voidaan jatkaa. Rahaa voidaan tarvita myös yrityksen laajentamiseen tai uuden liiketoiminta-alueen kehittämiseen.

Myös pienemmät yritykset saattavat tarvita rahoitusta hankkeilleen tai tilapäisesti laskujen ja palkkojen maksuun. Jos lisärahaa ei ole saatavana yrittäjän omana sijoituksena tai ulkopuolisena pääomasijoituksena, tulevat muut rahoitustavat kyseeseen. Yrityksen on mahdollista valita useista erilaisista lainatyypeistä, joita on saatavana niin pankeilta kuin muiltakin rahoituslaitoksilta. Erilaisia lainoja on aina syytä vertailla toisiinsa, jotta voi olla varma, että se sopii varmasti parhaiten oman yrityksen tarpeisiin.

Factoring rahoitus

Yksi yrityksille tarjolla olevista rahoitusvaihtoehdoista on factoringrahoitus. Factoringilla tarkoitetaan sitä, että yritys saa rahaa omia myyntilaskujaan vastaan. Tällä tavoin yrityksen on mahdollista saada varoja käyttöönsä jo ennen kuin sen asiakkaat ovat suorittaneet maksun ostamistaan tavaroista tai palveluista. Yleisin käytäntö on, että yrityksen myyntilaskut siirtyvät toistuvasti tai automaattisesti rahoitusyhtiölle ja yritys saa niitä vastaan rahaa.

Erilaisina rahoituskeinoina voidaan käyttää joko saatavien panttausta tai myyntiä. Panttauksessa luottotappioriski siitä, että asiakas ei suorittaisikaan laskun loppusummaa säilyy yrityksellä itsellään kun taas myynnissä riski siirtyy rahoitusyhtiölle. Factoringrahoitus sopii usein etenkin isommille yrityksille, jotka myyvät suuria eriä tavaraa kerrallaan ja tarjoavat asiakkailleen suhteellisen pitkiä maksuaikoja.

Factoring

Rahoitusyhtiö laskuttaa yritystä yleensä palvelustaan tietyn prosenttiosuuden mukaan laskujen loppusumman arvosta. Tätä kutsutaan factoringpalkkioksi. Lisäksi yritys maksaa lainalle korkoa sekä mahdollisia luotosta aiheutuvia käsittelykuluja. Kaikkine kuluineen factoringrahoitus saattaa tulla todelliselta vuosikoroltaan tavallista yrityslainaa kalliimmaksi. Etenkin pienempien yritysten, joilla ei ole jatkuvaa tarvetta myyntilaskujen suoritusten saamiselle ennakkoon, kannattaa tutkia erilaisten yrityslainojen korkoja ja muita ehtoja. Samoin kuin yksityislainojenkin puolella, myös yrityslainojen määrät ja korot vaihtelevat lainantarjoajasta riippuen. Tästä syystä lainoihin kannattaa perehtyä ja vertailla niiden ominaisuuksia keskenään. Yrityslainojen yksityiskohtainen tarkastelu onnistuu kätevästi sivustomme kilpailutuksen avulla. Voit hakea palvelumme kautta lainaa 1000 €–250 000 € summille.

Kaikki Suomessa toimivat yritykset voivat käyttää sivustomme palvelua huolimatta siitä, minkä kokoisia tai ikäisiä ne ovat tai minkä yritysmuodon ne ovat toiminnalleen valinneet. Lainojen vertailu auttaa sinua löytämään yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvan rahoituskanavan. Voit vertailla kauttamme useiden erilaisten yrityslainojen ehtoja, sillä vertailussa ovat mukana useimmat Suomessa toimivat pankit sekä muut luottolaitokset. Vertailu on yksinkertaista ja sinun tarvitsee täyttää tiedot vain yhteen kertaan. Samalla lomakkeella voit kilpailuttaa kaikki palvelumme vertailussa mukana olevat rahoituslaitokset. Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat tarjoukset yrityslainasta suoraan sähköpostiisi. Voit tutkia rauhassa tietoja, jotka olet saanut niiltä laitoksilta, jotka ovat valmiita myöntämään luottoa yrityksellesi. Vertaile eri luotontarjoajien ja pankkien myöntämiä lainasummia sekä korkoprosentteja löytääksesi parhaan lainan.

Lue lisää yritysrahoituksesta:

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.