Bullet laina - Kilpailuta yrityslaina jopa 8 000 000€ asti!

Unohda Bullet laina. Kilpailuta yrityslaina nyt. Lainatarjous tunnissa ja rahat yrityksesi tilille samana päivänä.

  • Yrityslainalaskuri

    Laske sopiva kuukausierä ja kilpailuta yritysluotto tai yrityslaina helposti yhdellä hakemuksella.

  • Hidden

| Bullet laina

Bullet laina eli kertalyhenteinen yrityslaina helposti

Bullet lainaMoni yrittäjä törmää ennemmin tai myöhemmin siihen seikkaan, että toisina kuukausina tuloja tulee yksinkertaisesti enemmän kuin toisina. Jos rahaa tulee kerralla paljon, voi helposti syntyä houkutus käyttää se bisneksen investointeihin tai muihin kuluihin. Tämän jälkeen voi kuitenkin käydä niin ikävästi, että sesonkikauden loputtua huomaakin, ettei rahaa enää olekaan tarpeeksi edes tavallisiin kuluihin. Tällöin tarvetta lainalle voi tulla nopeasti ja se on lyhytaikaista. Onneksi tarpeisiisi vastaa kertalyhenteinen yrityslaina, eli bullet-laina, joka pitää huolen lyhytaikaisesta rahoitustarpeesta. Lainan saa lyhentää kerralla viimeisessä maksuerässä, eikä kuukausimaksuksi jää muuta kuin lainakorko.

Bullet-lainan laina-aika

Bullet-lainan kohdalla laina-aikaa voi säädellä omien tarpeiden mukaan 3–36 kuukauden ajalle, mutta laina maksetaan aina vasta viimeisessä maksuerässä. Kuukausittain maksettavaksi jää vain lainakorko. Lainalyhennyksiä voi tehdä myös etuajassa lisäkuluitta.

Bullet-lainan korko

Bullet-lainan korko on monen eri asian summa. Se määrätään muun muassa yritysten taloudellisten tilanteiden, reaalivakuuksien sekä henkilötakausten perusteella. Bullet-lainaa voi hakea vakuuksilla tai ilman vakuuksia ja tämä seikka vaikuttaa lainan koron suuruuteen.

Bullet-lainan summat

Bullet-lainaa voi hakea varsin eri kokoisiin tarpeisiin. Sitä voidaan myöntää yrityksen lainankantokyvystä riippuen 30 000 € aina 5 000 000 € saakka. Voit siis saada bullet-lainaa enimmillään jopa viisi miljoonaa euroa.

Lyhytaikainen rahoitustarve? Bullet-laina hoitaa

Bullet-laina on tarkoitettu ennen kaikkea lyhytaikaiseen rahan tarpeeseen. Kuukausimaksuksi lainasta jää vain sen korko, ja se lyhennetään kokonaisuudessaan viimeisessä erässä. Parhaiten se sopii siis sellaisiin yrityshankkeisiin, joissa pääoma on kiinni projektissa tietyn ajan. Korko pysyy vakiona koko laina-ajan, mikä tarkoittaa sitä, että yrityksen on helppo ennakoida lainan kustannuksia koko lainakauden. Tämä puolestaan auttaa talouden tasapainottamisessa suuresti. Lainaa voi hakea sekä vakuudella että vakuudetta riippuen siitä, kuinka suurta lainaa ollaan hakemassa ja millaista korkoa siihen toivotaan.

Kertalyhenteistä lainaa voi helposti käyttää täydentävänä rahoituksena vaikkapa yrityslainan ohella, mutta toisaalta se sopii myös itsessään rahoitusmuodoksi perinteisen lainan sijasta. Jos verrataan tavalliseen pankista haettavaan lainaan, ovat kertalyhenteiset lainat kuukausikustannuksiltaan hieman suuremmat. Toisella puolella vaakakupissa painaa puolestaan se, että tällainen laina on perinteistä lainaa joustavampi reaalivakuuksissa ja lainanhakuprosessi on helppo ja vikkelä, sillä koko prosessin voi kätevästi hoitaa alusta loppuun sähköisesti netissä ilman paperisotaa.

Bullet-lainan hakemisessa avustavat rahoituspäälliköt aina prosessin alusta lähtien mahdollisimman mukavan ja turvallisen lainakokemuksen takaamiseksi. Voit saada alustavan yrityslainatarjouksen jopa saman päivän aikana ja lainaehdotuksen kahden työpäivän sisällä. Itse yrityslainan voit nostaa jopa alle viikossa sitä mukaa, kun sijoittajat pääsevät sijoittamaan yrityksesi lainaan.

Bullet laina tai yrityslaina – Muista aina kilpailutus

Kun olet hakemassa yrityksellesi yrityslainaa, muista aina kilpailuttaa lainasi palvelumme kautta parhaan mahdollisimman lainan saamiseksi. Kilpailutustyökalumme auttaa sinua säästämään jopa tuhansia euroja rahaa helposti vain yhdellä hakemuksella. Saat lainapäätöksen välittömästi ja rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.