Aloittavan yrityksen rahoitus edullisemmin - Kilpailuta paras yrityslaina tai yritysluotto nyt!

Aloittavan yrityksen rahoitus edullisemmin. Kilpailuta yrityslainat nyt. Lainatarjous tunnissa ja rahat yrityksesi tilille samana päivänä.

  • Yrityslainalaskuri

    Laske sopiva kuukausierä ja kilpailuta yritysluotto tai yrityslaina helposti yhdellä hakemuksella.

  • Hidden

| Aloittavan yrityksen rahoitus

Aloittavan yrityksen rahoitus

Aloittavan yrityksen rahoitusAloitteleva yrittäjä on usein täynnä intoa tulevasta. Onhan hän ottamassa suuren harppauksen vakaasta mutta tylsästä työelämästä yrittäjyyden villiin maailman, jossa mitä tahansa saattaa tapahtua. Yrittäjänä mikä tahansa on mahdollista, mutta haaveet taloudellisesta riippumattomuudesta saattavat heti alussa saada pienen kolhun, kun yrittäjälle valkenee pikku hiljaa, kuinka paljon kuluja oman yrityksen perustamisessa on. Juurikin alussa juoksevia menoja tuntuu olevan joka puolella, ja setelitukkuja kuluu kiivaaseen tahtiin ennen kuin ensimmäistäkään pennosta on tienattu. Tämä saattaa olla varsinkin tuoreelle yrittäjälle pelottava tilanne, ja jos tarpeeksi pääomaa ei ole omasta takaa, on yritys vaarassa ajautua konkurssiin ennen kuin se on päässyt aloittamaankaan. Mistä apu?

Uuden yrityksen rahoitus

Kun yritystä ollaan perustamassa, on ensimmäinen ja tärkein kuntoon hoidettava asia tietenkin talous. Mitään yritystä ei oikeastaan voi perustaa nollabudjetilla, sillä jo kouluttautuminen, välineet, paperihommat ja yrityksen virallinen rekisteröiminen syövät oman osansa budjetista. Jos päälle lisätään myös mahdolliset vuokra- ja työntekijäkulut, nousevat yrityksen menot hetkessä pilviin.

Yrityksen perustaminen rahoitus

Harvalla aloittelevalla yrittäjällä on omasta takaa useita tuhansia euroja, joilla oman yrityksen perustaminen käy kivuttomasti. Yleisin tilanne lienee se, että varat yrityksen alullepanemiseksi on haettava jostakin muualta. Jotkut yrittäjät saattavat saada yritykselleen starttirahaa, toiset saattavat olla niin onnekkaassa tilanteessa, että voivat lainata rahaa esimerkiksi perheenjäseneltä tai ystävältä. Mutta entäpä ne loput, joille mikään edellä mainituista ei ole vaihtoehto?

Lainaa yrityksen perustamiseen

Yksi tärkeimmistä asioista, jota jokaisen aloittelevan yrittäjän kannattaa harkita on tietenkin yrityslainan ottaminen. Yrityslainan ottaminen vie yrittäjän harteilta suuren taloudellisen vastuun, ja antaa aloittelevalle yrittäjälle tilaisuuden kokeilla siipiään yrittäjyyden maailmassa vailla pelkoa siitä, että talous romahtaa niskaan hetkenä minä hyvänsä. Kun ollaan hakemassa yrityslainaa, kannattaa pitää mielessä, että lainan kilpailuttaminen kannattaa aina. Kilpailuttaminen saattaa säästää sinulta jopa tuhansia euroja, eikä se vie kuin pienen hetken.

Yrityksen perustaminen laina

Yrityslainan hakeminen tekee yrityksen perustamisesta helpompaa ja kivuttomampaa. Lainatarjoukset voi helposti kilpailuttaa ja vertailla palvelumme avulla, eikä kyseessä ole ollenkaan niin vaikea prosessi, kuin mitä voisit kuvitella. Oikeastaan kaikki tämä hoituu netissä yhdellä ainoalla hakemuksella, ja saat lainapäätöksen välittömästi. Vertailussa mukana on suuri osa Suomen yrityslainoja tarjoavista luotontarjoajista sekä pankeista.

Kilpailutus hoituu helposti vain muutamassa minuutissa, mutta se kannattaa, sillä kilpailuttamalla yrityslainasi voit säästää jopa tuhansia euroja ja runsaasti aikaa. Kilpailuttamalla vertaat kätevästi eri pankkien ja luottolaitosten korkoprosentit ja lainasummat keskenään ja voit näin valita itsellesi sopivimman tarjouksen. Voit pyytää tarjouksen suoraan pankeilta ja rahoituslaitoksilta kilpailutustyökalumme avulla.

Kilpailutus kannattaa kaiken kokoisille yrityksille, ja kilpailutustyökaluamme saavatkin käyttää kaikenlaiset yritykset iästä, koosta ja yritysmuodosta riippumatta. Lainatarjouksia voi pyytää haluamalleen summalle 1000 €–250 000 € väliltä.